AHMET DARDAĞAN

Ad Soyad :AHMET DARDAĞAN
ÖZGEÇMİŞ

1976 yılı Adana doğumluyum. Çukurova Üniversitesi Vergi mevzuatı ve muhasebe bölümünü okudum.staj  ve mesleki eğitimleri tamamladıktan mesleki yeterliliği alıp 2002 yılında Mali Müşavir oldum.2002 yılından itibaren mali müşavir olarak faaliyet göstermekteyim. Pazarlama ve istatistik analiz eğitimleri aldım.10 yıl Anonim şirkette muhasebe müdürlüğü yaptım.Sivil toplum örgütlerinde dernek başkanlığı ve komisyon başkanlığı yaptım.CHP  ilçe başkan yardımcılığı, il ve ilçe delegeliği CHP Parti Okulu Eğitmenliği , Adana il bilişim sorumlusu ve İl başkan vekilliği görevlerinde bulundum.2018 yılında kongre de yeniden seçildim aralık 2018 yılında seyhan ilçe başkañi olarak seçildim. görevime devam etmekteyim. 2012 yılından  itibaren ağırlıklı olarak içeçek üretim tesislerinde maliyet,  pazarlama ağı ve poreje danışmalığı yapmaktayım.Evli ve 2 çocuk babasıyım.

MESAJ GÖNDERİN

Tüm soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki form yardımı ile bize iletebilirsiniz. Konu hakkındaki cevap, vermiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

İletişim Formu